kristof


Ganzenei à la Christophe by kristof
25 april 08, 14:37
Filed under: crap, life | Tags: , , , ,

mijn restaurant

Ingrediënten:
– 1 ganzenei
– 10cl koude melk
– verse kruiden uit eigen tuin
– peper en zout
– een geutje olijfolie
– kaas
– Boursin ®

Werkwijze:
Breek het ei in een grote tas. Breek de tas niet. Doe er de melk bij.
Klop met een vork het ei en de melk tot één geheel. Er mag geen eiwit of melk meer apart te zien zijn.
Doe de verse kruiden in de vijzel en maal ze fijn. Hou enkele mooie blaadjes heel.
Laat een beetje olijfolie heet worden in de pan. Naast de pan zou immers onnozel zijn. Giet het geklopte ei uit over de hele pan. Gooi er onmiddellijk wat plakjes kaas en brokjes Boursin ® op.
Laat mooi bakken tot het ei helemaal gestold is. Kruid af met pezo naar eigen smaak.
Werk af met een brokje Boursin ® en een schoon groen blaadje. Geef de mensen er ook een korstje bruin brood bij.

Wijntip:
Geen wijn, zot! Een thee’ke of ne koffie!

(Sms ‘Comme Chez Christophe’ naar 3274)


1 reactie so far
Plaats een reactie

en van wanneer ligt uwe kookboek op de markt?

Reactie door Briet




Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s



%d bloggers op de volgende wijze: